#iskTRI                                                       HJEM         OM         TØJPAKKER         DET SKER         KONTAKT

#iskTRI

Ikast Triatlon Klub

#iskTRI


I Ikast Triatlon klub ligger vi vægt på der skal være plads til alle. Uanset dit ambitionsniveau har vi helt sikkert plads til dig.

Vi har jævnligt holdstart med fokus på løb og svømning. Kontingentet indebærer 2 ugentlige svømninger og 1 ugentligt løbetræning. Herudover er det ca. 1 gang om måneden et lørdagskursus med forskellig fokus som f.eks. cykelteknik, løbeteknik og kost.

 

#iskTRI ungdom

 

Ikast har en god velfungerende ungdomsafdeling med medlemmer fra 11 år til 16 år. Vi træner 2 til 3 gange om ugen hvor der er fokus på teknik, fart, sammenhold, hygge og sved på panden.

 

En populær periode for ungdomsafdelingen er sommer hvor vi træner åbenvandsvømning i Silkeborg.

 

Hvad er triatlon ?

 

Mange forbinder triatlon med en Ironman. Heldigvis er triatlon meget andet end Ironman, der findes et hav af muligheder, f.eks. en tiendedel,

hvor man kan "nøjes" med 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb.

 

Hvad nu ?

 

Har du fået mod på at give dig i kast med triatlon er du meget velkommen til at komme forbi til en træning og høre lidt mere. Du er også velkommen til at ringe cheftræner Torben Lykke.

 

Copyrights 2017. #iskTRI